Categorii
Noutăți și Evenimente

39 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE ! LA MULŢI ANI, ŞCOALĂ!

La multi ani, școala dragă!
Școala Gimnazială Nr.40 “Aurel Vlaicu”îmbracă zilele acestea haine de sărbătoare-prilej de trăiri intense și bucurii .
Pentru toți cei care muncesc cu dăruire în această minunată școală, elevi, personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic, pentru partenerii noștri educaționali, Școala Gimnazială Nr.40 este școala unde valorile morale au la bază respectul, acceptarea și încrederea.
Este școala unde munca este convertită în educație, unde rezultatele sunt cele care dau măsura noastră, a faptelor noastre și în care implicarea în diverse parteneriate, programe și proiecte aduce plusvaloare în unitate și clădește zi de zi.
La ceas aniversar, aduc un respectuos omagiu tuturor dascălilor frumoși sufletește care au slujit și slujesc în această instituție, elevilor dragi, părinților și comunității locale care au sprijinit școala în demersurile sale!
Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea câștigată timp de 33 de ani în această școală ,unde prezentul și viitorul ne aparțin în egală măsură!
Vă doresc un mâine prietenos, clădit cu temeinicie pe un astăzi plin de învățătură, seriozitate și profesionalism și în care viitorul să reflecte în „Oglinda Școlii Gimnaziale Nr.40 Constanta” elanul creator, reușita și succesul!
„La mulți ani!”

Prof. Inv. Primar Otei Turchean

Clasa a VIII-a B

Clasa a V-a C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *